Mainos
Mainos

Poliisi kaipaa tietoa: Kuka hakkasi 81-vuotiaan eläinrakkaan miehen Espoossa?

Länsi-Uudenmaan poliisi kaipaa edelleen tietoa poikkeuksellisen raukkamaisesta pahoinpitelystä Espoossa.

81-vuotias mies joutui joulukuun alussa pahoinpitelyn kohteeksi Espoossa terveyskeskus Samarian parkkipaikalla, eikä tekijää ole vieläkään löydetty.

Vanhus oli 5.12. puuttunut tilanteeseen, jossa vahvasti päihtynyt mies oli potkinut ja lyönyt remmillä mukanaan ollutta koiraa. 81-vuotiaan mukaan koira oli mahdollisesti husky tai karjalankarhukoira.

Vanhus oli noussut autostaan ja kehottanut miestä lopettamaan pieksemisen, jolloin mies oli lyönyt 81-vuotiasta useita kertoja nyrkillä kasvoihin ja pään alueelle.

Uhri on kuvaillut miestä nelikymppiseksi normaalivartaloiseksi mieheksi, jolla on kaljuuntunut päälaki ja sivuilla vaaleita hiuksia. Mies oli hetkeä aiemmin pyrkinyt sisään Hyvä Arki ry:n ruoanjakelutiloihin ja häntä oli kehotettu poistumaan. Yhdistyksen henkilökunta oli myös kiinnittänyt huomiota miehen aggressiiviseen käytökseen koiraansa kohtaan.

Poliisi on tarkastanut muutamia vihjeitä, jotka liittyvät miespuolisiin koiranomistajiin, joilla vastaavan tyyppinen koira. Tekijää ei silti ole löydetty.

Poliisin mukaan mies saattaa olla myös ulkopaikkakuntalainen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme