Mainos
Mainos

Poliisi kaipaa vihjeitä: Lapsen kanssa ulkoillutta äitiä puukottanut mies edelleen karkuteillä

Porissa etsitään yhä tuntemattomaksi jäänyttä miestä, jonka epäillään puukottaneen lastenrattaita työntämässä ollutta naista yllättäen noin viikko sitten.

Nainen on kertonut olleensa lapsensa kanssa ulkoilemassa Porin Musan kaupunginosassa noin kello 20-21 aikaan viime keskiviikkona, kun tuntematon, pyörällä liikkunut mies löi häntä selkään. Naisen kertoman mukaan hän oli kääntynyt ympäri, minkä jälkeen mies oli iskenyt häntä välittömästi teräaseella vatsaan.

Naisen mukaan puukottaja oli poistunut paikalta pyörällään, sanaakaan sanomatta. Nainen sai tilanteessa lieviä vammoja.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Erik Salonsaari kertoo, että välikohtauksen jälkeen sairaalaan toimitettu nainen on päässyt jo kotiin ja on tapahtuneesta huolimatta hyvässä kunnossa.

Naisen päälle karannutta henkilöä ei ole kuitenkaan tavoitettu. Poliisi toivookin vihjeitä tapauksesta jotain mahdollisesti tietäviltä.

– Tapauksen tutkinta ei ole edennyt. Juttu on edelleen selvittämättä, eikä vihjeitäkään ole oikein saatu, vaikka niitä pyydettiin. Tietojeni mukaan niitä ei ole tullut yhtäkään, Salonsaari kertoo.

Tiedoista toivotaan kerrottavan Porin poliisin numeroon 050 4564963. Poliisin mukaan rikoksesta epäilty oli teon hetkellä pukeutunut kauttaaltaan tummiin vaatteisiin ja lippalakkiin, ja kulki polkupyörällä.

Välikohtaus sattui Liikastentien suuntaisesti kulkevalla kävelytiellä, Rinteentien risteyksen tuntumassa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme