Mainos
Mainos

Poliisi Kempeleen raiskauksesta: Uhri on järkyttynyt

14-vuotiasta tyttöä on kuultu tänään lyhyesti eilisiltaiseen raiskaukseen liittyen, poliisi kertoo tiedotteessa.

Poliisin mukaan uhri on vielä järkyttynyt, eikä kaikilta osin ole pystynyt kertomaan tapahtumista. Tyttöä kuullaan tapahtumiin liittyen, kun hänen kuntonsa antaa siihen mahdollisuuden.

Poliisi on kuullut kahta tapahtumapaikalle tullutta todistajaa. He eivät kuitenkaan nähneet itse tapahtumaa, vaan olivat tulleet tapahtumapaikalle tilanteen loputtua.

Poliisi ei ole vielä päässyt kuulemaan raiskauksesta epäiltyjä 15-17-vuotiaita poikia tulkkiongelman vuoksi. 

– Tarvittavat tulkit ovat tällä hetkellä täystyöllistettyjä muissa tulkkaustehtävissä ja aikataulujen yhteensovittaminen on haasteellista, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Epäiltyjen kuulustelut saadaan poliisin mukaan näiltä näkymin aloitettua huomenna.

Poliisi myös toivoo, että ihmiset malttavat mielensä, eivätkä sorru ylilyönteihin tässä monia kuohuttavassa raiskaustapauksessa.

– Pyrimme kaikessa toiminnassa siihen, että asiassa kuin asiassa tapahtumien kulku saadaan selvitettyä puolueettomasti ja objektiivisesti ja asialla lietsonta suuntaan tai toiseen ei edesauta tämänkään asian selvittämistä, poliisi muistuttaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme