Mainos
Mainos

Poliisi kertoo Merisalon kiinniotosta

Entinen Nova-johtaja Arto Merisalo otettiin kiinni iltapäivällä Vantaalla. Poliisi kävi etsimässä Merisaloa aiemmin päivällä tämän asunnolta Etu-Töölöstä.

– Kun häntä ei heti tavattu, soitettiin normaalisti puhelimitse ja sovittiin treffipaikka. Tällä tavalla prosessi menee, kertoo ylikomisario Seppo Kujala Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi sai Merisalon kiinni puhelimitse ja mies oli sovitussa paikassa. Ylikomisario Kujalan mukaan Merisalo oli kiinniottohetkellä yhteistyökykyinen.

– Ei vastustellut, pikemminkin päinvastoin, Kujala sanoo.

Merisalo on toimitettu Vantaan Vankilaan. Tapani Yli-Saunamäki otettiin kiinni eilen iltapäivällä Hämeenlinnassa, kertoi Aamuposti tänään.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Merisalon ja Yli-Saunamäen ehdottomiin vankeusrangaistuksiin talousrikoksista Nova-vyyhdissä ja määräsi kaksikon heti vangittavaksi.

Kiinniotot suorittanut poliisi kirjasi täytäntöönpanopyynnön jälkeen miehet etsintäkuulutusjärjestelmäänsä ja aloitti aktiivisen etsinnän.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme