Mainos
Mainos

Poliisi MTV:lle kaahaustapauksesta: Nelostien kuolonuhri kuoli poliisin luotiin

Poliisi vahvistaa MTV Uutisille, että Nelostiellä kuollut henkilö kuoli poliisin luotiin, ei siis välillisesti esimerkiksi renkaiden ampumisen seurauksena.

Hämeen poliisi kertoi aiemmin käyttäneensä ampuma-asetta Valtatie 4:llä tapahtuneessa tilanteessa. Henkilö menehtyi tapahtumapaikalle. 

Poliisi vahvistaa MTV Uutisille myös, että kuollut henkilö liittyy poliisin saamaan kaahaustehtävään. Poliisi ei kuitenkaan ota kantaa siihen, onko kyseessä kaahaaja vai joku muu henkilö.


Poliisi sai tänään noin klo 12:30 hälytystehtävän VT 4:lle. Alkutietojen mukaan ajoneuvo oli kaahaillut ja aiheuttanut vaaratilanteita liikenteessä.

Poliisi tavoitti ajoneuvon Orimattilan kohdalla, ja tilanteessa poliisi joutui käyttämään ampuma-asetta. Kohde menehtyi tapahtumapaikalle.

MTV Uutiset kertoi jo aiemmin valtatie 4:n ruuhkasta, jonka kerrottiin ensitietojen mukaan aiheutuvan liikenneturmasta. Poliisista vahvistetaan, että kyse on samasta tilanteesta.

Koska tapahtumapaikka on moottoritie ja tapahtuma-aikaan oli menossa sunnuntain paluuliikenne, tapahtumien johdosta aiheutui moottoritielle huomattavaa häiriötä viikonlopun paluuliikenteeseen.

Tapahtuman selvittäminen ja sitä koskeva tiedottaminen on siirretty voimassa olevien ohjeiden mukaisesti valtakunnansyyttäjänviraston johtamaan tutkintaan. Poliisin mukaan jutulle nimetään tutkinnanjohtaja huomenna.

Rikoskomisario Pälvi Suokas ei suostunut kommentoimaan tapahtumia millään lailla.  

– Osittain tutkinnallisista syistä, osittain muihin tähän tutkintaan liittyvistä syistä en valitettavasti voi kommentoida mitään yksityiskohtia. Paikalla olleiden kuulustelut ovat menossa, joten menee varmasti huomiseen ennen kuin yksityiskohdista voidaan tiedottaa, hän sanoi.  

Päivitys klo 15.46: Otsikkoa täsmennetty. Poliisi ei ole vielä vahvistanut MTV Uutisille, kuoliko henkilö ampuma-aseen aiheuttamaan vammaan tai muulla tavalla tapahtumapaikalla.

Päivitys klo 18:19: Täsmennetty otsikkoa päivityksen jälkeen: Poliisi ei ota kantaa siihen, oliko kuolonuhri kaahaaja vai joku muu henkilö.

Olitko tapahtumapaikalla? Lähetä kuva tai havaintoja osoitteeseen uutiset@mtv.fi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme