Mainos
Mainos

Poliisi: KTM-merkkisiä moottoripyöriä anastettu Espoossa

Espoossa on tämän vuoden aikana anastettu 11 KTM-merkkistä moottoripyörää. Määrä on poikkeuksellisen suuri verrattuna edellisvuosiin.

– Nyt on selkeästi havaittavissa, että juuri KTM-merkkejä viedään. Emme tiedä, miksi, mutta merkki on nyt haluttu varkaiden keskuudessa, komisario Petri Launiainen kertoo.

Poliisi on kuulustellut kahta nuorta espoolaista miestä, joiden epäillään syyllistyneen osaan näistä anastuksista. Osa tapauksista on kuitenkin vielä selvittämättä.

– Osa varkauksista on selviämässä näiden kahden epäillyn kautta. Osa on kuitenkin edelleen selvittämättä.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkintayksikkö kehottaa KTM-moottoripyörien omistajia kiinnittämään huomiota moottoripyöriensä suojaukseen esimerkiksi lisälukituksella tai moottoripyörän laittamisella lukittuun tilaan.

Poliisi uskoo, että osa pyöristä löytyy kotimaasta, osa päätyy ulkomaille.

– Varkauksissa on havaittu kansainvälistäkin rikollisuutta, joten osa on löytynyt esimerkiksi Virosta. Osan moottoripyöristä puolestaan vievät nuoret suomalaismiehet, jotka ajelevat varastetulla pyörällä hetken aikaa ja hylkäävät sen sitten, Launiainen kertoo.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme