Mainos
Mainos

Poliisi kuuli Lahden Renkomäen apteekin henkilökuntaa

Lahden Renkomäen apteekin esitutkinnassa poliisi on tähän mennessä kuullut apteekkaria rikosepäilyistä yleisluontoisesti, mutta ei vielä yksittäisistä tapauksista. Myös apteekin muuta henkilökuntaa on kuultu. 

Rikostarkastaja Kimmo Kajosmaa kertoi, että poliisi odottelee Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimealta vielä lisää tapauksia tutkintaan. Kymmenet ovat ottaneet yhteyttä Fimeaan, ja poliisi on saanut näistä tutkittavakseen vajaat 20 tapausta. 

Joissakin tapauksista laittoman lääkevaihdon epäillään vaarantaneen asiakkaan terveyden. Toistaiseksi yhdessä tapauksessa epäillään vakavaa terveysvaaraa. Siinä epäilyjen mukaan lääke ei ole ollut vaihtokelpoinen, jolloin se ei ole tehonnut ja on aiheuttanut asiakkaalle haittoja. 

Fimea on perunut apteekkarin apteekkiluvan.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot