Mainos
Mainos

Poliisi kysyy: Kenen vene?

Pohjois-Karjalan poliisilaitoksen poliisipartio pysäytti keskiviikkoiltana kello 23:n jälkeen ajoneuvoyhdistelmän Kontiolahdella Puntarikoskentiellä.

Ajoneuvon peräkärryssä oli soutuvene. Soutuvenettä on syytä epäillä anastetuksi ja poliisilla ei ole tässä vaiheessa tiedossa, mistä ja keneltä vene on mahdollisesti anastettu.

Soutuvene on tasaperäinen lasikuituvene, ja se on jälkikäteen maalattu ulkopuolelta tummansiniseksi. Veneen sisäpinta on vaaleanvihreä. Veneessä oli löytöhetkellä kahdet airot, joista toisten airojen lapojen läpi oli porattu reikä ketjulukitusta varten. Airojen lavat on rikottu siten, että ketju on ollut mahdollista poistaa. Veneen keulassa oli paikka ns.u-pultille ja se oli poistettu kokonaan.

Vene on mahdollisesti anastettu Liperin alueelta, mutta muutakaan tekopaikkaa ei ole vielä poissuljettu. Jos joku tunnistaa veneen omakseen, häntä pyydetään ottamaan yhteyttä Pohjois-Karjalan poliisilaitoksen päivystysnumeroon 071-875 6500.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme