Mainos
Mainos

Poliisi: Lapsia kyytiin houkutellut pakettiauto osoittautui koulukyydiksi

MTV Uutiset kertoi eilen sinisestä pakettiautosta, joka oli poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan yrittänyt houkutella 8-vuotiaan tytön kyytiin. Nyt on selvinnyt, että kyseessä oli taksiyrityksen koululaiskyyti.

Poliisille tuli tänään aamulla ilmoitus, jonka mukaan tänään kahdeksan aikaan aamulla siniseen pakettiauton kuljettaja oli yrittänyt saada koululaisen kyytiin Espoon Veininkadulla.

Paikalle lähetettiin välittömästi useampi partio. Poliisipartiot saivat pikaisesti selvitettyä, että tapahtuma-aikaan paikalla on ollut koululaiskuljetuksia sopimuksen mukaan kuljettava taksiyritys kuljettajineen. Kuljettajan tuntomerkit sopivat myös ilmoittajan kertomaan.

Tapahtumaan ei näyttäisi poliisin mukaan liittyvän mitään rikosta.

Aiemmin poliisille tulleen ilmoituksen mukaan viime torstaina 28.1. aamu kahdeksan aikaan Espoon Olarin Sammalkallionkujalla yritettiin saada lapsi sinisen pakettiauton kyytiin. Poliisi on nyt selvittänyt, että myös tässä tapauksessa aika- ja paikka sekä auton ja kuljettajan tuntomerkit täsmäävät täysin sopimuksen mukaiseen taksiyrityksen koululaiskyytiin.

Poliisi kiittää saamistaan vihjeistä, jotka johtivat asian selviämiseen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme