Mainos
Mainos

Poliisi: Lastenkotisäätiö Bensowin tutkinta laajeni

Bensowin lastenkotisäätiötä koskeva esitutkinta on laajentunut nyt koskemaan myös verorikosepäilyä. Tutkinnan laajenemisesta kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi.

Tutkinnanjohtaja Viola Ikonen kertoo, ettei tuoreesta rikosepäilystä tässä vaiheessa voida tiedottaa enempää. Hän ei vielä voi kertoa epäiltyjen määrästä tai asemasta, sillä verorikoksen tutkinta on vasta alussa. 

Länsi-Uudenmaan poliisi on aiemmin kertonut, että säätiön hallituksen jäseniä sekä toiminnanjohtajaa epäillään luottamusaseman väärinkäytöstä. Poliisi on tutkinut muun muassa sitä, onko säätiön omaisuutta hoidettu sillä huolellisuudella kuin laki edellyttää.   

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot