Mainos
Mainos

Poliisi: Malminkartanon tuhoisa palo todennäköisesti tahallaan sytytetty

Malminkartanon eilinen tulipalo oli todennäköisesti tahallaan sytetty, kertoo poliisi. Palossa kuoli kolme ihmistä ja yksi loukkaantui vakavasti.

Poliisin mukaan palon sytytti erittäin todennäköisesti pahiten tuhoutuneen asunnon asukas. Poliisi epäilee, että vuonna 1958 syntynyt, palossa itsekin kuollut mies käytti palon sytyttämiseen runsaasti palavia nesteitä.

Palavien nesteiden määrästä ja laadusta ei ole vielä tarkkaa tietoa, eikä räjähdysaineiden käytöstä ole viitteitä. Tarkka syttymismekanismi ei ole vielä tiedossa.

Nesteiden takia palo eteni räjähdysmäisesti aiheuttaen suurta tuhoa. Kaksi muuta palossa kuollutta asuivat pahiten tuhoutuneen asunnon yläkerrassa.

Poliisi ei halua kertoa palon sytyttämiseen liittyviä motiiveja. Tapahtumia tukitaan tuhotyönä, kahtena törkeänä kuolemantuottamuksena ja törkeänä vammantuottamuksena.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme