Mainos
Mainos

Poliisi: Mies näppäili PIN-koodinsa väärin, rikkoi maksupäätteen ja retuutti taksikuskia rinnuksista – maksoi kyydin kaikesta huolimatta

Poliisi otti kiinni taksin maksupäätteelle hermonsa menettäneen miehen Tampereella maanantain vastaisena yönä.

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan, että hätäkeskus ilmoitti poliisille hätäkutsua antavasta taksista kello yhden aikaan maanantaiyönä.

Poliisin päästyä paikalle kävi ilmi, että taksin asiakkaana ollut mies oli ilmeisesti näppäillyt maksukorttinsa PIN-koodin muutamaan kertaan vääriin ja suivaantunut tästä niin, että hän oli rikkonut maksupäätteen ja tarttunut taksin kuljettajaa rinnuksista.

Mies oli välikohtauksesta huolimatta maksanut kyydin asianmukaisesti. Poistuessaan paikalta hän oli kuitenkin vielä potkaissut taksin kylkeä.

Poliisi kertoo, että mies tavoitettiin asunnostaan ja otettiin kiinni vahingonteosta epäiltynä. Taksikuski selvisi tilanteesta vammoitta, poliisi kertoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme