Mainos
Mainos

Poliisi: Mieskaksikko kävi alakoululaisen kimppuun tunnelissa – tarttuivat kiinni ja sohivat teräaseella

Kahden nuoren miehen epäillään käyneen alakoululaisen kimppuun Tampereella eilen. Miehet olivat poliisin mukaan tarttuneet lapseen kiinni ja vahingoittaneet tämän reppua jonkinlaisella teräaseella.

Koululainen oli ollut matkalla kotiin Takahuhdin ala-asteelta, kun kaksi hoikkaa nuorta miestä kävivät häneen kiinni, poliisi kertoo. Välikohtaus sattui Sammon valtatien ylittävässä kävelytunnelissa hieman kello kahden jälkeen.

Miehet olivat poliisin mukaan vaikuttaneet sekavilta. Molemmilla oli yllään hupparit ja toisella oli mukanaan kankainen urheilukassi.

Poliisi tutkii tapausta lievänä vahingontekona ja lievänä pahoinpitelynä.

Tapauksen kaikki yksityiskohdat eivät ole vielä poliisin tiedossa, sillä koululaista ei ole vielä kuultu. Poliisi pyytääkin silminnäkijähavaintoja tapahtuneesta tai alueella liikkuneista ”epäilyttävistä henkilöistä” puhelimitse numeroon 0295 445 890 tai sähköpostitse pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme