Mainos
Mainos

Poliisi MTV:lle: Nelostien järkyttävillä tapahtumilla ainakin 30-40 silminnäkijää – "Hyviä havaintoja on"

Poliisi aikoo kuulla useita kymmeniä silminnäkijöitä Nelostien järkyttävistä tapahtumista.

– Kaiken kaikkiaan listoilla on nyt noin 30-40 henkilön yhteystiedot. He ovat tähän mennessä ilmoittaneet poliisille nähneensä tapahtumia, Hämeen poliisin rikoskomisario Jari Kiiskinen sanoo.

Moottoripyöräpoliisi ampui sunnuntaina 32-vuotiaan lahtelaismiehen moottoritien keskiviheriöllä, kun tämä oli puukottamassa hengiltä 23-vuotiasta naista. Tapon yritystä oli edeltänyt silmitön kaahailu moottoritiellä.

Osa silminnäkijöistä on nähnyt törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen eli miehen ajaman auton huomattavan ylinopeuden.

Kiiskinen ei halua tarkemmin sanoa, kuinka moni silminnäkijöistä todisti myös keskiviheriöllä tapahtunutta puukotusta ja tilannetta, jossa paikalle sattumalta tullut moottoripyöräpoliisi lopulta ampui puukottajan.

– Hyvin havaintoja on, Kiiskinen kertoo.

Kiiskisen mukaan moni silminnäkijä on ollut ohikulkumatkalla ja siksi heitä joudutaan kuulemaan ympäri Suomea.

"Motiivista keskusteltiin"

Poliisi kuuli vakavia vammoja saanutta 23-vuotiasta naista sairaalassa maanantaina. Tänään häntä ei ole kuulusteltu.

Kiiskisen mukaan naiselta kysyttiin muun muassa mahdollista motiivia eli sitä, mikä hänen käsityksensä mukaan johti sunnuntain tapahtumiin.

– Siitä keskusteltiin kuulustelun yhteydessä, Kiiskinen sanoo.

Sen tarkemmin Kiiskinen ei tässä vaiheessa mahdollista motiivia halua avata.

– Asia on edelleen avoin.Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme