Mainos
Mainos

Poliisi: Mustasukkainen mies sytytti entisen vaimonsa oven tuleen Vantaalla

Vantaan Kaivokselassa torstaiyönä syttyneen asuntopalon taustalla oli ilmeisesti mustasukkaisuus.

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan mustasukkainen mies oli sytyttänyt entisen vaimonsa ulko-oven tuleen ja uhkaillut tätä. Mustasukkaisuudesta kertoi ensin Helsingin Sanomat.

– Mies oli pyrkinyt entisen vaimonsa asuntoon. Hän ei ollut onnistunut siinä, niin oli kiukuspäissään sytyttänyt ulko-oven palamaan. Mies oli myös puhunut, että hänellä olisi ase, sanoo Itä-Uudenmaan poliisista ylikonstaapeli Jari Tuomola.

– Ilmeisesti väliovi oli syttynyt myös, Tuomola lisää.

Tuomolan mukaan aseella uhkailu oli sanallista. Kenenkään ei hänen mukaansa nähty uhkaavan ketään eikä ilmeisesti kukaan ollut nähnyt asetta.

Mies oli Tuomolan mukaan poistunut ennen kun poliisi pääsi paikalle. Poliisi ei ole vielä tavoittanut miestä.

Asunnossa olleet nainen ja kaksi koiraa saatettiin turvaan. Nainen vietiin paikalta jatkohoitoon.

Sammutusta viivästyi uhan takia

Pelastuslaitos sai hälytyksen Ukonkivenpolulla sijaitsevaan kerrostaloasuntoon hieman ennen kahta yöllä. Pelastuslaitokselle ilmoitettiin palosta asunnossa, jossa on sisällä yksi ihminen, päivystävä palomestari Simo Koponen kertoi tiedotteessa.

– Pelastuslaitos joutui murtautumaan kohdeasuntoon poliisin turvatessa toimintaa uhkatilanteen johdosta, pelastuslaitos tiedotti.

Koponen sanoo, että poliisi on ilmoittanut, että tehtävään liittyy uhkatilanne, minkä takia sammutustöiden alkamista viivästettiin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme