Mainos
Mainos

Poliisi: Näin Seinäjoen ampumisen tapahtumat etenivät

Seinäjoella eilen iltapäivällä tapahtuneeseen ampumiseen johtaneet tapahtumat ovat pääosin poliisin tiedossa. Matkakeskuksen edustalla sattui kello 17 jälkeen nujakka, jonka päätteeksi laukaistiin myös ase.

Poliisille on selvinnut kuulusteluissa, että aseen käyttöä edelsi kahden miehen välinen nujakka. Nujakoinnin päätteeksi alakynteen joutunut, vuonna 1985 syntynyt mies laukaisi autosta esille ottamansa aseen.

Poliisin saamien tietojen mukaan asetta ei suunnattu laukaisutilanteessa ketään kohti, vaan sillä ammuttiin ylöspäin ilmaan.  

Nujakoinnin syynä olivat velkoihin liittyvät erimielisyydet. 

Kahakkaan epäillään tavalla tai toisella liittyvän kahdeksan henkilöä.  Heistä viisi on  ollut otettuna kiinni asian selvittelyjä varten.  Kolme epäillyistä on iltapäivällä päästetty vapaaksi ja yksi on vapautumassa. Aseen laukaisseen epäillyn osalta tutkinta jatkuu huomenna. 

Asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena ja ampuma-aserikoksena.

Epäillyllä mieshenkilöllä ei ole aseen halluspidolle edellytettävää lupaa.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot