Mainos
Mainos

Näin kaikki tapahtui: Nainen riiteli miehen kanssa bussissa ennen kolaria

Poliisin mukaan nainen oli pysäyttänyt bussin pysäkille hetkeä ennen Rautavaaran kuolonkolaria.

– Normaali pysäytys, niin kuin bussi pysäytetään pysäkille, kättä heilauttamalla, naisen henkilöauto oli sillä välin bussilevikkeellä, komisario Heikki Mansikka-aho kertoi tiedotustilaisuudessa Kuopiossa.

Bussissa nainen ja mies olivat käyneet kovaäänistä sanaharkkaa, jolloin kuljettaja oli pyytänyt molempia nousemaan kyydistä. Keskustelua oli jatkettua pysäkillä. Tämän jälkeen mies oli noussut takaisin bussin kyytiin ja nainen henkilöautoonsa. Mies oli menossa työmatkalle Kuopioon.

– Nainen oli ajanut bussin ohi, kääntynyt jossain vaiheessa ympäri ja lähtenyt ajamaan bussia vasten.

Poliisi epäilee naisen ajaneen tahallaan bussia kohti. Kuolonkolarissa menehtyi naisen lisäksi kolme lasta: kaksi- ja kuusivuotiaat tytöt sekä yksivuotias poika. 

Poliisin mukaan turmabussissa matkustanutta miestä, joka on kahden nuorimman lapsen isä, ei ole voitu vielä kuulla. Nainen ja mies asuivat yhdessä Nurmeksessa, mutta he eivät olleet naimisissa. 

Poliisi tutkii tapausta henkirikoksena. Mansikka-ahon mukaan rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme