Mainos
Mainos

Poliisi nappasi röyhkeän käsilaukkurosvon – vanhus oli varasta ovelampi

Poliisi on selvittänyt Raahen keskustassa kahden viime viikon aikana tapahtuneet käsilaukkuvarkaudet, joista viimeisin jäi yritykseksi.

Rikokset kohdistuivat vanhuksiin, joista yksi oli ollut liikkeellä pyörällä ja kaksi rollaattorilla. Väkivaltaa tekijä ei tilanteissa käyttänyt eikä uhannut käyttää, vaan oli pyörällä ohi ajaessaan napannut vanhusten käsilaukut pyörän sarvesta ja rollaattorin etukorista.

Kolmas ja viimeinen tapaus jäi eilen yritykseksi, sillä käsilaukku oli kiinnitettynä rollattoriin yksinkertaisella vaijerilukolla, eikä tekijä saanut käsilaukkua mukaansa. Hän poistui paikalta juoksemalla.

Hyvien silminnäkijähavaintojen ja tuntomerkkihavaintojen perusteella poliisi otti hetkeä myöhemmin muutaman korttelin päästä kiinni rikoksesta epäillyn suomalaisen mieshenkilön.

Paikkakuntalainen mies on ollut pidätettynä ja hän on esitutkinnassa tunnustanut kaksi varkautta ja yhden varkauden yrityksen, joista häntä epäillään.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme