Mainos
Mainos

Poliisi paljastaa: Helsingin pankkiryöstäjä sai saaliikseen yli 10 000 euroa

Poliisi kaipaa edelleen yleisöhavaintoja Helsingin Pohjois-Haagassa tehdystä pankkiryöstöstä. Huhtikuussa tehdyn ryöstön saaliiksi on nyt tarkentunut yli 10 000 euroa.

– Kyllähän se isohko summa on rahaa. Tekijä on kuitenkin yhä karkuteillä, rikoskomisario Jukka Larkio kertoo MTV3 Uutisille.

Toistaiseksi tuntematon tekijä ryösti aseella Nordean pankkikonttorin Pohjois-Haagassa huhtikuun 10. päivänä. Ryöstön jälkeen tekijä pakeni paikalta taksilla ja jäi taksista pois Vantaan Kaivokselassa. Poliisi tutkii tekoa törkeänä ryöstönä.

Epäilty ryöstäjä on 20-30-vuotias, ja hänellä oli ainakin ryöstöhetkellä pitkät hiukset, jotka olivat takaa kiinni poninhännällä. Hänellä oli päällään tumma maihari, pipo ja vaalea palestiinalaishuivi. Huomiota pyydetään kiinnittämään erityisesti tekijän käyttämään huppariin, jonka rintamuksessa on suurehkot kirjaimet: R C

Helsingin poliisi pyytää vihjeitä ryöstöstä numeroon 071 877 1274.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme