Mainos
Mainos

Poliisi paljasti pontikkamiehen

Rauman poliisi löysi lauantaina yksityisasunnosta pontikkapannun. Poliisi teki kotietsinnän, koska poliisin omien tutkimusten ja poliisille tulleen ilmoituksen perusteella oli aihetta epäillä erään miehen keittävän omassa asunnossan pontikkaa ja välittävänsä sitä eteenpäin.

Kotietsinnässä asunnosta löytyi pontikantekovälineitä ja valmista pontikkaa. Poliisin kiinniottama asunnon haltija on kuulusteluissa myöntänyt valmistaneensa viimeisten kuuden-seitsemän vuoden aikana huomattavan määrän pontikkaa, jota hän on myynyt eteenpäin niin Rauman seudulla kuin muuallakin.

Tekoa tutkitaan alkoholirikoksena, josta säädetty vähimmäisrangaistus on neljä kuukautta ja enimmäisrangaistus neljä vuotta vankeutta. Poliisin lauantaina kiinniottama ja pidättämä keski-ikäinen mies päästettiin sunnuntaina kuulustelujen vapaaksi. Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja esitutkinta valmistunee muutaman kuukauden kuluessa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme