Mainos
Mainos

Poliisi: Pankin työntekijä kavalsi 850 000 euroa väärentämällä asiakkaiden asiakirjoja – tapaus etenee syyteharkintaan

Danske Bankin Leppävaaran konttorissa elokuussa ilmi tullut törkeä kavallus on valmistunut syyteharkintaan Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen talousrikostutkinnassa, Poliisi tiedottaa.

Poliisista kerrotaan, että esitutkinnassa on käynyt ilmi, että noin 27-vuotias miespuolinen pankkitoimihenkilö oli kavaltanut pankista yhteensä jopa noin 850 000 euroa pankin asiakkaiden asiakirjoja väärentämällä. Poliisin mukaan kavalluksesta ei ole koitunut vahinkoa asiakkaille.

MTV Uutiset kertoi tapaukseen liittyvistä rikosepäilyistä elokuussa. Tuolloin kerrottiin, että pankkitoimihenkilö oli asiakirjojen väärentämisen lisäksi nostanut suoraan rahaa yhden pankin asiakkaan tililtä.

Kavallus tuli ilmi Danske Bankin sisäisessä valvonnassa. Pankki teki tapauksesta tutkintapyynnön tapauksen paljastuttua. Kavalluksesta epäilty ei ole enää pankin palveluksessa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme