Mainos
Mainos

Poliisi: Pankkikortteja skimmattu ABC:n kylmäasemilla

Poliisi epäilee, että tankkaajien pankkikortteja on skimmattu viimeviikon loppupuolella ja viime viikonloppuna Inkeroisten ja Myllykosken ABC:n kylmäasemilla Kouvolassa.

Tapahtumat ovat tulleet ilmi, kun tankkaajat ovat huomanneet viikonloppuna tililtään hävinneen useampia, yleensä vähän yli 200 euron tilinostoja. Tilinostojen tarkenne on viitannut ulkomaille. Tällä hetkellä poliisilla on tiedossaan neljä tankkaajaa.

Poliisi kehottaa kaikkia kyseisillä asemilla viime viikon aikana tankanneita tarkistamaan tilitietonsa ja jos tililtä on tilitetty epämääräisiä tilinostoja ulkomaille, ottamaan yhteyttä omaan pankkiinsa ja tekemään ilmoituksen poliisille.

Lisäksi poliisi kehottaa tankkaajia muutoinkin tarkistamaan tankkauspisteellä pankkikorttiaukon ympäristön, ennen kuin laittaa korttiaan automaattiin. Jos korttiaukon ympäristössä on jotain ylimääräiseltä vaikuttavaa rakennetta tai osaa, korttia ei saa laittaa automaattiin. Asiasta pitää ilmoittaa poliisille. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme