Mainos
Mainos

Poliisi pelasti miehen palavan asunnon sisältä – paloa tutkitaan tuhotyönä

Poliisi pelasti miehen palavasta rivitaloasunnosta viime yönä Salossa Lasinpuhaltajankadulla. Salon poliisi tutkii tapahtunutta tuhotyönä ja yksi henkilö on kiinniotettuna tapaukseen liittyen.

Hätäkeskus sai ilmoituksen tulipalosta kello 3 aamuyöllä. Ensimmäisenä paikalle ehtinyt poliisipartio ei aikaillut, vaan yksi poliiseista meni sisälle palavaan rivitaloasuntoon., joka oli täynnä sankkaa savua. Hän sai paloa hieman hallintaan poliisiauton sammutuskalustolla, ja pelasti asunnossa olleen miehen, joka oli hengittänyt savukaasuja.

Ambulanssihenkilökunta tarkasti miehen, eikä hänellä ole välitöntä hengenvaaraa. Pelastuslaitos sai palon hallintaan melko nopeasti saavuttuaan palopaikalle. Useat rivitalon asunnot ovat kärsineet savuvahinkoja ja sammutustöissä käytetty vesi on aiheuttanut joihinkin asuntoihin vesivahinkoa.

Asunto jossa tulipalo riehui, on vaurioitunut pahasti.

Olitko palopaikalla? Lähetä kuva osoitteeseen kuvat@mtv.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme