Mainos
Mainos

Poliisi perhesurmista: Äiti ja lapset kuolivat väkivaltaan

Poliisi vahvistaa, että Helsingin Bulevardin perhesurman uhrit ovat kuolleet väkivaltaan.

Poliisin mukaan perheenjäsenet ovat kuolleet ulkoisen väkivallan seurauksena ennen isää. Perheen tyttäret olivat yksi- ja kolmevuotiaat ja äiti 38-vuotias. Poliisi ei tarkemmin kerro perheenjäsenten kuolintapaa, vaikka siitä on jo tarkka tieto.

– Tällä hetkellä tehdään tarkastuksia kaikilla mahdollisilla elämänalueilla ja perheen viimeaikaisten tapahtumien suhteen, jotta saisimme kokonaiskuvan tapahtumia edeltävistä seikoista ja motiiveista, sanoo tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Ritva Elomaa.

Poliisi ei halua kommentoida millään tavalla sitä, onko perheen asunnosta löytynyt jotain tapahtumiin liittyvää viestiä.

Elomaa huomauttaa, että henkirikosten järjestys ei vielä ole selvä.

– Kaikki vaihtoehdot ovat periaatteessa aikuisten osalta vielä auki... ja se, kuka on tehnyt mitä ja missä järjestyksessä.

Elomaa pitää kuitenkin tässä vaiheessa selvitettynä, että perheen isä teki itsemurhan ajamalla päin rekkaa sen jälkeen, kun perheen muut jäsenet olivat kuolleet.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme