Mainos
Mainos

Poliisi: Pommi oli kiinnitetty autoon lähelle kuljettajaa – pidätetty vaitonainen

Poliisi jatkaa tänään Pohjanmaalla Korsnäsissä eilen tapahtuneen räjähdyksen tutkintaa. Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Eero Välimäki Pohjanmaan poliisilaitokselta sanoo, että räjähde on ollut autossa kiinni ja aivan kuljettajan läheisyydessä. Sen rakennetta tai materiaalia ei ole kuitenkaan vielä saatu selvitettyä.

Poliisi lähtee oletuksesta, että tekijä on heillä kiinni. Myös epäillyn ajoneuvo on poliisin hallussa, lisäksi poliisi kertoo tekevänsä tänään etsintöjä miehen asunnolla ja jatkavansa kuulusteluja.

– Pidätettyä kuultiin jo eilen, mutta mies ei ole kertonut oikein mitään. Hän on ollut tässä vaiheessa kovin niukkasanainen, Välimäki toteaa.

Poliisin mukaan motiivista on arvailuja, mutta siitä kerrotaan lisää vasta, kun asianomistajan kanssa on saatu keskustelua aikaiseksi.

Tutkinnanjohtaja Välimäki sanoo uhrin kärsivän pahoista vammoista.

– Nainen on siirretty Tampereelle ja hänellä on leikkauksia edessä, mutta lääkärin kertoman mukaan hänellä ei ole hengenvaaraa.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme