Mainos
Mainos

Postin työntekijöiden outojen oireiden syy selvisi – kuka laittoi kahvin sekaan huumetta?

Savonlinnan postin jakelukeskuksen työntekijöille viime viikolla outoja oireita aiheuttanutta kahvia oli käsitelty. Poliisin mukaan kahvista on löytynyt huumausaineeksi luokiteltavaa ainetta.

Poliisin tutkinnassa on ilmennyt, että Savonlinnan postin kahvia oli käsitelty. Tutkinnanjohtaja Jouni Väisänen Savonlinnan poliisista vahvistaa MTV Uutisille, että kahvin sekaan oli lisätty huumausaineeksi luokiteltavaa ainetta. Poliisi ei kommentoinut, mitä huumausainetta kahvissa oli.

Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä ja huumausainerikoksena.

Väisäsen mukaan poliisin tiedossa ei vielä ole, kuka huumausainetta on kahviin lisännyt. Hän ei myöskään kommentoi, onko poliisilla mahdollisia epäiltyjä.

Kahvia nauttineet ja oireita saaneet viisi henkilöä kävivät lääkärin tarkastuksessa, mutta pääsivät pois hoidosta vielä saman päivän aikana. Väisänen ei osannut tarkemmin kommentoida heidän vointiaan.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme