Mainos
Mainos

Poliisi: Pyörävarkaissa olleet miehet pahoinpitelivät väliintulleita lapsia Espoossa

Kolmen pyörävarkaissa olleen miehen epäillään pahoinpidelleen ja uhkailleen kolmea alle 15-vuotiasta poikaa Espoon Leppävaarassa viime torstaina, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa.

Leppävaaran asematunnelissa kello 19.20 sattunut välikohtaus sai alkunsa, kun nuoret huomauttivat miehiä polkupyörien anastuksesta, poliisi kertoo.

Väliintulon johdosta miehet lähtivät poikien perään ja pahoinpitelivät sekä uhkailivat heitä. Nuoret pääsivät kuitenkin pakenemaan paikalta, ja poliisi tavoitti rikoksesta epäillyn kolmikon lähistöltä.

Miehiä epäillään poliisin mukaan pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta, murtovälineen hallussapidosta, toisen vahingoittamiseen soveltuvaan esineen tai aineen hallussapidosta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi toivoo, että asiasta jotain tietävät tai tapahtumia nähneet ottaisivat yhteyttä poliisin puhelimitse numeroon 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme