Mainos
Mainos

Poliisi pysyy yhä vaiteliaana Huittisten takaa-ajoampumisten tutkinnasta – ”Katsotaan, mikä kokonaisuus tulee olemaan”

Poliisi pitää yhä vaiteliaan tiedotuslinjansa liittyen viikonloppuiseen takaa-ajoon ja siihen kytkeytyneisiin ampumisiin Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Nokialta Huittisiin poliisia paennut kaksikko kaahasi autolla lähes kolme tuntia, jonka aikana he muun muassa ampuivat useita kertoja kohti poliisia. Kaksikko on nyt vangittuna.

Kaksikosta toinen sai kiinniottotilanteessa osuman poliisin luodista, ja hänet on nyt siirretty Tampereen sairaalasta vankisairaalaan.

Tutkinnanjohtaja Jari Luoto kertoo, että poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta saadakseen tutkintarauhan.

– Pyritään saamaan tutkinnalle sävelet ja suunnat, hän toteaa.

Nyt poliisi jatkaa epäiltyjen ja muiden henkilöiden kuulusteluja asian osalta.

– Henkilöiden kuulustelut keskeisellä sijalla tällä hetkellä. Tutkinta on vasta alkuvaiheessa, katsotaan mitä tämä kokonaisuus tulee olemaan, hän toteaa.

Vangittua miestä ja naista epäillään neljästä murhan yrityksestä, kahdesta ampuma-aserikoksesta ja törkeästä varkaudesta, minkä lisäksi nainen on epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä törkeästä rattijuopumuksesta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme