Mainos
Mainos

Poliisi pyytää havaintoja edelleen kadoksissa olevista nuorista miehistä

Rovaniemellä asuva 17-vuotias Jesse Hannula on edelleen kadoksissa. 

Hannula on poistunut asuinpaikastaan syyskuun alkupuolella, eikä häntä ole tavoitettu sen jälkeen. Hän liikkuu mahdollisesti Kemi-Keminmaa-Tornio -akselilla.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista hätäkeskukseen tai rikospoliisin numeroon 029 5466 250. Kuvasta poiketen Jessen tukka on ajeltu sivuilta kaljuksi.

Myös Kasimir edelleen kateissa

Sisä-Suomen poliisi etsii puolestaan Satakunnan ja Pirkanmaan alueella 17-vuotiasta Kasimir Pöystiä. Pöysti poistui kotoaan Kangasalta elokuun lopussa, mutta häneen on saatu toistuvasti yhteys puhelimitse. 

Pöystin tiedetään liikkuneen ja oleskelleen muun muassa Kankaanpään alueella. Katoamiseen ei liity poliisin mukaan rikosta, vaan Pöysti on kateissa omasta halustaan.

Kasimir Pöysti on keskipituinen ja hoikka. Hänellä on lisäksi ruskeat hiukset. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot Pöystistä virka-aikana Kangasalan poliisin päivystysnumeroon 029 5415 074 ja muuna aikana hätäkeskukseen numeroon 112.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme