Mainos
Mainos

Poliisi pyytää havaintoja Nissan-miehistä: Ulkomaalaiset ryöstivät törkeästi tietä kysyneen

Mies ryöstettiin torstai-iltana Espoon Oittaalla.

Poliisin mukaan tilanne sai alkunsa Espoon Niiipperissä, kun eksyksissä ollut mies oli kysynyt opastusta paikalle sattuneen henkilöauton kuljettajalta ja matkustajalta. Mies oli otettu kyytiin ja kuljetettu Oittaalle, Kunnarlantien varressa olevan Oittaan ulkoilukeskuksen lähistölle. Siellä hänet oli väkivaltaisesti ryöstetty.

Poliisin mukaan epäiltyjä on kaksi. Toinen miehistä on noin 25-vuotias ja 175 senttiä pitkä. Yllään hänellä oli vihreä poolopaita. Toinen mies on noin 40-vuotias, 185-190 senttiä pitkä. Yllään hänellä oli harmaa villatakki. Miehet ovat ulkomaalaisia, mahdollisesti itäeurooppalaisia.

Miesten käytössä ollut auto oli harmaa ja likainen, mahdollisesti Nissan Micra. Auton rekisteritunnus tai rekisteröintimaa ei ole poliisin tiedossa.

Tekopaikan ohi Kunnarlantietä ajoi useita henkilöautoja, muun muassa musta pakettiauto, mahdollisesti MB Sprinter tai Ford Transit. Poliisi pyytää ohi ajaneita autoilijoita ja muita tapauksesta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa Espoon poliisin vihjepuhelimeen 029-541 3031 tai sähköpostiin vihjeet.espoo@poliisi.fi.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme