Mainos
Mainos

Poliisi saanut useita yhteydenottoja Raahen kaksoistappajan seksikumppaneilta – miestä epäillään HIV-tartuttajaksi

Poliisille on ollut useita yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat olleet sukupuoliyhteydessä Tuomas Kangasniemen kanssa.

Pari viikkoa sitten poliisi julkaisi Raahen kaksoistaposta epäillyn Tuomas Kangasniemen kuvan. Kuvan julkaisun aikaan poliisi epäili Kangasniemeä törkeistä pahoinpitelyistä, sillä hän oli harrastanut suojaamatonta seksiä ihmisten kanssa, vaikka tiesi olevansa HIV-positiivinen.

Poliisin mukaan Kangasniemi ei ollut kertonut seksikumppaneilleen taudista. Poliisi pyysikin Kangasniemen kanssa vuosina 2016-2017 sukupuoliyhteydessä olleita ottamaan yhteyttä poliisin.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hannu Mensonen Oulun poliisista kertoo, että poliisi on saanut useita yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat olleet Kangasniemen kanssa sukupuoliyhteydessä.

– Osa yhteydenotoista on tullut nimellisinä, osa nimettöminä, Mensonen kertoo.

Poliisin mukaan seksikumppanit saattavat tietämättään kantaa hi-virusta ja tästä syystä olla hengenvaarassa. He voivat myös tietämättään tartuttaa virusta.

Mensosen mukaan on täysin mahdollista, että mies on ollut suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä myös muilla paikkakunnilla kuin Raahessa, jossa hän asuu. 

Kangasniemen epäillään tappaneen 25-vuotiaan naisen sekä oman 65-vuotiaan äitinsä Raahessa syyskuussa. 

Katso MTV:n Rikospaikka-ohjelman lokakuinen jakso, jossa kerrotaan poliisin tutkivan, onko Raahen kaksoistappajalla ehkä lisääkin uhreja. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme