Mainos
Mainos

Poliisi saanut vihjeitä rautatiepalojen sytyttäjäksi epäillystä

Poliisi on saanut yleisöltä joitakin vihjeitä ilkivaltaisten rautatiepalojen sytyttäjäksi epäillystä henkilöstä.

Komisario Markku Helenius Itä-Uudenmaan poliisista kertoo, että saatuja vihjeitä tarkistetaan parhaillaan. Helenius sanoo, että tällä hetkellä ketään ei ole kiinniotettuna.

Itä-Uudenmaan poliisi julkaisi toissa iltana valvontakameran kuvan nuoresta miehestä, jonka henkilöllisyydestä ja liikkeistä poliisi kaipaa tietoja. Kuva on Koivukylän asemalta.

Mies on tuntomerkkien mukaan noin 20-vuotias ja noin 180 senttiä pitkä. Hänellä on normaali ruumiinrakenne ja vaaleat hiukset. Komisario Markku Helenius sanoo, että kuvassa olevan henkilön epäillään sytyttäneen palot, mutta täyttä varmuutta asiasta ei kuitenkaan ole.

Keravan ja Tikkurilan välisen radan varrelle sytytettiin torstain ja perjantain välisenä yönä useita pieniä tulipaloja, jotka vaurioittivat turvalaitteita. Junaliikenne myöhästelee ilkivallan takia vielä useita päiviä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme