Mainos
Mainos

Poliisi sai valmiiksi Ior Bockin henkirikostutkinnan

Poliisi on saanut valmiiksi mytologi Ior Bockin henkirikoksen esitutkinnan. Poliisi epäilee Bockin henkilökohtaisena avustajana toiminutta noin kolmekymppistä miestä murhasta.

Tutkinnanjohtaja Mikko Halme on yhä vaitonainen henkirikoksen yksityiskohdista. Halme ei halua kommentoida sitäkään, onko epäilty tunnustanut ja selvisikö motiivi.

- Tapahtumien kulku on pystytty selvittämään. Poliisin mielestä on yhä todennäköiset syyt epäillä (miestä) murhasta, kommentoi Halme.

Juttu siirtyy tällä viikolla syyteharkintaan.

Bock puukotettiin kotonaan Helsingin Munkkiniemessä lokakuun loppupuolella. Poliisi tutki aluksi tekoa tappona, mutta rikosnimike vaihtui pian murhaksi.

Persoonallinen Bock toimi pitkään oppaana Suomenlinnan museolinnoituksessa. Hänet muistetaan myös niin sanotun Lemminkäisen temppelin kaivauksista, joissa temppeliä yritettiin löytää tuloksetta Sipoossa 1980-luvulla.

(MTV3 - STT)

(27.10)

(24.10)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme