Mainos
Mainos

Poliisi selvittää yhteenottoa Nurmijärvellä – mukana vastaanottokeskuksen asukkaita ja paikallisia

Itä-Uudenmaan poliisi selvittää nuorten tappeluun liittyviä tapahtumia Nurmijärvellä.

Poliisi sai eilen illalla hieman ennen iltakahdeksaa ilmoituksen, jonka mukaan Heikkiläntiellä koulun parkkipaikalla on usean nuoren joukkotappelu. Paikalle lähetettiin poliisipartioita, mutta tilanne oli jo rauhoittunut poliisin saapuessa paikalle.

Tapahtumapaikalla oli ollut useita kymmeniä ihmisiä. Poliisin saman tiedon mukaan tilanne oli saanut alkunsa muutaman osapuolen välisestä kiistasta, johon oli liittynyt lukuisa joukko muita mukaan. Tapahtumaan osallistui läheisten vastaanottokeskusten asukkaita ja paikallisia asukkaita.

Tapauksen tutkinta on alussa, mutta tilanne vaikuttaa saaneen alkunsa henkilökohtaisista syistä. Poliisi selvittelee alkutilannetta ja syitä, miksi tilanne laajeni useiden osallisten väliseksi.

Asiasta on tehty rikosilmoitus nimikkeellä pahoinpitely. Tähän mennessä poliisin tietoon on ilmoitettu aiheutuneista vahingoista lähinnä verinirhaumia, repeytyneitä vaatteita ja muita pieniä omaisuusvahinkoja.

Tapahtumapaikalta ei ole otettu ketään kiinni. Poliisi jatkaa asian selvittelyä.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot