Mainos
Mainos

Poliisi takavarikoi häirikkökoiria Vantaalla

Kahdesta koirasta on tehty yhteensä kuusi rikosilmoitusta, joiden mukaan koirat ovat hyökkäilleet ihmisten ja toisten koirien kimppuun.

Poliisi on takavarikoinut kaksi hyökkäilyistä epäiltyä koiraa Vantaan Korsossa. Toinen etelävenäjänpaimenkoirista lopetetaan omistajan luvalla huomenna.

Rikoskomisario Rauno Jämsän mukaan koirista on tehty kesän aikana kuusi rikosilmoitusta. Niissä on sanottu koirien hyökkäilleen ihmisten ja toisten koirien kimppuun. Koirat ovat joissain tapauksissa päässeet puraisemaan ohikulkijoita reiteen.

Jämsän mukaan koirat takavarikoitiin tiistaina ja omistajaa on kuulusteltu sen jälkeen. Omistaja on sanonut kuulustelussa, että vain toinen takavarikoiduista lemmikeistä käyttäytyi "jossain määrin ennalta-arvaamattomasti". Paimenkoiria pidetään löytöeläinkodissa.

Poliisi tutkii tapausta vammantuottamuksina ja eläimen vartioimatta jättämisinä. Juttu siirtyy ensi viikolla syyttäjälle syyteharkintaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme