Mainos
Mainos

Poliisi takavarikoi tuhansia Subutex-nappeja Riihimäellä

Poliisi kertoo paljastaneensa suurehkon Subutexin salakuljetuksen ja välityksen Kanta-Hämeessä.

Subutexia on saatu takavarikkoon 4 000 tablettia. Vaaralliseksi huumausaineeksi luokiteltujen lääkkeiden arvo olisi poliisin mukaan katukaupassa yli 300 000 euroa.

Esitutkinnan mukaan kyseinen porukka on junaillut Suomeen jopa 9 000 Subutex-tablettia tämän vuoden aikana. Ainetta epäillään levitetyn lähinnä Etelä-Suomessa.

Poikkeukselliseksi tapauksen tekee se, että tabletit on ilmeisesti tuotu Ruotsista. Perinteisesti Subutexia on virrannut Suomeen Ranskasta ja Baltiasta.

Poliisi pääsi liigan jäljille toukokuussa. Riihimäkeläisen avioparin asunnosta löydettiin tuolloin 2600 kappaletta 8 milligramman Subutexia, käsiase ja lähes 18 000 euroa käteistä.

Päätekijöiksi epäillyt suomalaisnainen ja ulkomaalaistaustainen mies otettiin kiinni heinäkuussa Helsingissä. Juttu on siirtymässä syyttäjälle lähipäivinä. Tutkinnan aikana on ollut vangittuna kahdeksan henkilöä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme