Mainos
Mainos

Poliisi tiedotti vanhasta murhajutusta: Yhteydenotto käynnisti rikostutkinnan

Poliisi kaipaa silminnäkijöitä ja havaintoja Nakkilassa vuonna 2003 tapahtuneen nuoren miehen kuolemassa. 

Lounais-Suomen poliisi tutkii Nakkilan Arantilassa tapahtunutta parikymppisen miehen kuolemaa murhana.

Tapaukseen liittyen oli vangittuna 33-vuotias, joka kuitenkin poliisin pyynnöstä vapautettiin 18. helmikuuta.

– Vaikka mies vapautettiin tutkintavankeudesta, ei se automaattisesti tarkoita sitä, että häntä ei enää epäiltäisi rikoksesta, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Toni Sjöblom kertoo MTV Uutisille.

Alunperin poliisi tutki miehen kuolemaa tavanomaisena kuolemansyyn selvittämisenä. Omaiset olivat löytäneet miehen menehtyneenä asunnostaan. 

Sjöblomin mukaan rikostutkinta jutussa käynnistyi viime vuoden loppupuolella poliisille tulleen yhteydenoton myötä.

– Lisätiet Satakunnan käräjäoikeus ojen ja vanhan aineiston pohjalta päädyttiin aloittamaan rikostutkinta. En kerro keneltä yhteydenotto tuli tai miten hän mahdollisesti liittyy tapaukseen. 

Poliisi pyytääkin havaintoja niiltä henkilöiltä, jotka ovat tehneet mahdollisia havaintoja ajoneuvoista tai henkilöistä tiistain ja keskiviikon välisenä aikana 7.- 8.1.2003 Arantilassa.

– On meille yhteydenottoja asiasta tullut. Haluttiin vielä aktivoida niitä, jotka miettivät onko järkevää ottaa yhteyttä. Tuolloin ei ole ehkä osannut arvioida, että jokin havainto liittyy rikokseen.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme