Mainos
Mainos

Poliisi toivoo havaintoja ryöstöstä Raumalla – naiset veivät setelit puiston penkilla istuneelta vanhukselta

Poliisi toivoo yleisöltä havaintoja liittyen Raumalla tapahtuneeseen ryöstöön.

Poliisille tuli ilmoitus, että vuonna 1929 syntynyt raumalaisnainen olisi tänään noin kello 12 tullut ryöstetyksi Rauman Savilankadulla.

Naisen istuessa puiston penkillä olisi kaksi hänelle tuntematonta noin 40-vuotiasta naista tullut pyytämään häneltä avustusta lasiin, jossa oli kolikoita. Naiset puhuivat suomea.

Nainen oli ottanut lompakkonsa esiin, jolloin toinen "avustusta" pyytäneistä naisista oli ottanut kiinni hänen päästään kääntäen sitä sivulle. Ilmeisesti tässä vaiheessa toinen nainen oli ottanut lompakosta siellä olleet setelit.

Ryöstetyksi tulleen mukaan toinen tekijöistä oli lihava ja vaaleatukkainen, toinen tummempi ja pienempi. Naiset olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin, poliisin tietojen mukaan puolitakkeihin ja housuihin.

Mahdollisista havainnoista pyydetään ilmoittamaan Rauman poliisille puhelinnumeroon 029 541 7780 tai sähköpostiin tutkinta.rauma@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme