Mainos
Mainos

Poliisi toivoo silminnäkijähavaintoja Turun raiskauksesta – epäillyn tuntomerkit tarkentuneet

Poliisi pyytää edelleen apua Turussa viime perjantai-iltana tapahtuneen epäillyn raiskauksen selvittämisessä. Epäilty raiskaus tapahtui metsässä sijaitsevan pururadan läheisyydessä Mälikkälän kaupunginosassa.

Poliisi pyytää kaikkia perjantaina 22.7.2016 kello 19–21 aikana pururadalla liikkuneita ilmoittautumaan poliisille ja kertomaan mahdolliset havaintonsa. 

Poliisi toivoo yhteydenottoa myös erityisesti puusillan luona lenkkeilleeltä noin 30-vuotiaalta mieheltä sekä kahdelta vanhemmalta pariskunnalta. 

Poliisin etsimä mies on noin 175-190 cm pitkä. Hänellä on hoikka tai normaali vartalo, vaalea tai vaaleahko iho ja hän pukeutunut tummiin vaatteisiin. Lisäksi hänellä on ollut käsissään tummat hanskat.

Poliisi pyytää kaikkia kuntoradalla liikkuneita ilmoittamaan havaintonsa numeroon 050 563 7656 tai sähköpostitse osoitteella reetta.vainio@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme