Mainos
Mainos

Poliisi tutkii amfetamiinin levitystä Rovaniemellä

Lapin poliisilaitos tutkii laajaa huumausainerikosta, jossa pääasiassa amfetamiinia on levitetty talven ja kevään aikana Rovaniemelle. Amfetamiinia on myyty vähän myös muualle Lappiin.

Suurin yksittäinen ulkomailta hankittu erä on ollut 300 grammaa amfetamiinia, jota on myöhemmin jatkettu. Erä on jaeltu kuukauden aikana lähinnä Rovaniemen kaupungin alueella.

Rikoskomisario Leo Kortesalmen mukaan poikkeuksellista tämän erän kohdalla on se, että amfetamiinin hankkijat ja välittäjät ovat olleet työssäkäyviä henkilöitä, jotka eivät itse juuri käytä huumausaineita. Heidän tarkoituksenaan on ollut hankkia huumausainekaupalla lisäansioita.

Esitutkinnan aikana on ollut vangittuina, pidätettynä ja kiinniotettuna 25 henkilöä. Epäillyistä kaksi on naisia.

Poliisi on saanut takavarikkoon muun muassa vajaat 100 grammaa amfetamiinia sekä pieniä määriä kannabistuotteita. Jutun tutkinta on loppuvaiheessa, ja asia siirtyy syyttäjälle lähiaikoina.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme