Mainos
Mainos

Poliisi tutkii kahta törkeää ryöstöä: Nainen kyyditettiin jyrkänteelle ja sidottiin bunkkerin päälle – virui ulkona tunteja

Sisä-Suomen poliisilaitoksella on tutkittavanaan kaksi poikkeuksellisen törkeää ryöstöä.

Ensimmäisessä tapauksessa esitutkinta on paljastanut miehen ottaneen 24-vuotiaan naisen väkisin mukaansa yksityisasunnosta Jyväskylässä 26. helmikuuta. Jo tätä ennen mies oli pahoinpidellyt ja uhkaillut naista asunnolla.

Mies oli kyydinnyt naisen Vaajakoskella sijaitsevan Kanavuoren päälle. Nainen oli sidottu ja hänet oli jätetty jyrkänteen päällä olevaan betonibunkkeriin. Poliisin mukaan nainen oli virunut bunkkerin päällä muutamia tunteja, kunnes nainen sai irrotettua siteet jaloistaan ja pääsi hakemaan apua. Naiselta oli viety omaisuutta.

Keski-Suomen käräjäoikeus on vanginnut tekoon epäiltynä 27-vuotiaan jyväskyläläisen miehen. Poliisi selvittää vielä muiden asiaan mahdollisesti liittyvien henkilöiden osuutta tähän rikokseen.

Poliisin tutkinnassa on myös toinen törkeän ryöstön epäily, johon liittyy uhrin kyydittäminen.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että epäillyt kolme hankasalmelaista miestä olivat ottaneet 26-vuotiaan hankasalmelaismiehen mukaansa vastentahtoisesti yksityisasunnosta Hankasalmen asemalla.

Miehet olivat vieneet uhrin soramontulle, jossa uhria oli pahoinpidelty ja omaisuutta oli viety. Mies sai vakavina pidettäviä vammoja ja hän joutui turvautumaan sairaalahoitoon. Kaksi miestä on vangttu tapauksesta. Kolmatta esitetään vangittavaksi Keski-Suomen käräjäoikeudessa huomenna.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme