Mainos
Mainos

Poliisi tutkii kiekkojuniorin törkeää pahoinpitelyä – joukkuetoveri kävi kimppuun pukukopissa

Espoon poliisi tutkii törkeää pahoinpitelyä, jossa jääkiekkojuniorin epäillään hyökänneen joukkuetoverinsa kimppuun pukukopissa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Epäilty pahoinpitely tapahtui Espoonlahden jäähallissa tiistai-iltana puoli kahdeksan aikoihin harjoitusten jälkeen. Harjoitusten jälkeen 19-vuotias joukkueen jäsen hyökkäsi 18-vuotiaan joukkuetoverinsa kimppuun pukukopissa, poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan murtaen uhrin leuan. Poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi teon tekotapaa.

Rikosilmoitus tapahtuneesta tehtiin eilen. Poliisi ei ole vielä kuullut epäiltyä ja asianomistajaa, mutta kahta todistajaa on kuultu.

– Ulkopuoliset todistajat ovat kertoneet aika hyvin tapahtumien kulusta. Nyt yritämme saada esitutkinnan mahdollisimman nopeasti maaliin, kertoo komisario Jyrki Kallio Espoon poliisista.

Kallio pitää tapausta poikkeuksellisena.

– Itse pelissä sattuneita pahoinpitelyjä on toisinaan kirjattu, mutta joukkuetovereiden välinen, näin vakava välivalta, on aika poikkeuksellista, hän toteaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme