Mainos
Mainos

Poliisi tutkii: Liian roisia menoa uima-altaassa Jyväskylässä?

Poliisi kertoo tutkivansa Jyväskylässä neljää erillistä tapausta, jossa vesiliikuntakeskuksen asiakkaat on käyttäytyneet sukupuolisiveellisyyttä loukkaavalla tavalla. 

Sisä-Suomen poliisilaitoksen tiedotteessa kerrotaan, että teot ovat olleet nähtävissä ainoastaan vedenalaisten valvontakameroiden kautta. Uimavalvojat ovatkin puuttuneet tekoihin ne havaittuaan.  

Polisiista korostetaan, että vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa tapahtuneet sukupuolisiveellisyyttä loukkaavat teot eivät ole kohdistuneet ulkopuolisiin asiakkaisiin. 

- Kyseessä on neljä erillistä tapausta, joissa on yhteensä viisi henkilöä epäiltynä, komisario Jari Lindholm Sisä-Suomen poliisilaitokselta kertoo MTV Uutisille. 

Kaikki epäillyt ovat miehiä.

Teot ovat tapahtuneet elokuun puolivälin ja syyskuun alun välisenä aikana. Poliisi kertoo tutkivansa tapahtumia epäiltyinä sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkaamisena. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme