Mainos
Mainos

Poliisi tutkii tapon yritystä: Mies sidottiin ja pahoinpideltiin kotonaan raa'asti

Poliisi kaipaa havaintoja eilen Ylihärmässä tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Kaksi miestä tunkeutui Ylihärmän Haapojankujalla asuvan miehen omakotitaloon, jossa ryhtyivät pahoinpitelemään häntä. Tapahtumat ajoittuvat noin kello 16 - 17.45 väliselle ajalle.

Pahoinpitelijät kohdistivat erittäin raakaa väkivaltaa uhrin päähän ja vartaloon. Tapahtumien aikana uhri oli sidottuna niin että tämä ei pystynyt estämään itseensä kohdistuneita iskuja.

Pahoinpitelyn jälkeen mies onnistui irrottautumaan siteistään ja kykeni kävelemään läheiseen naapuriin, josta miehelle hälytettiin apua.

Vakavia vammoja saanut uhri kuljetettiin Seinäjoen keskussairaalaan. Poliisin mukaan miehellä ei pitäisi kuitenkaan olla enää välitöntä hengenvaaraa.

Etelä-Pohjanmaan poliisilaitos tutkii asiaa tapon yrityksenä ja vapaudenriistona. Poliisi pyytää tietoja tapahtumapaikan lähistöllä tehdyistä ajoneuvo- tai henkilöhavainnoista. Erityisesti poliisi kaipaa vihjeitä kahdesta jalkaisin liikkeellä olleesta, rotevahkosta ja mahdollisesti ulkomaalaisesta miehestä.

Yleisövihjeet pyydetään tutkintaryhmän numeroon 050 - 537 3571.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme