Mainos
Mainos

Poliisi tutkii: Varastetuilla polkupyörillä rahoitettiin huumeiden käyttöä

Poliisi tutkii Jyväskylässä polkupyörävarkauksien sumaa ja niiden yhteyttä huumausaineiden käyttöön. Jyväskylässä varastettiin huhtikuun alkupuoliskolla yli 50 polkupyörää.

Poliisi otti viikonlopun aikana kiinni viisi henkilöä, joiden osuutta varkauksiin selvitellään. Heidän jäljiltään on takavarikoitu useita anastetuksi epäiltyjä polkupyöriä.

Poliisin mukaan esitutkinnan perusteella on syytä epäillä, että polkupyörien anastamisella ja eteenpäin myynnillä on rahoitettu huumausaineiden käyttöä. Kiinniotettuilta on takavarikoitu muun muassa amfetamiinia.

Anastettuja polkupyöriä on myyty netin myyntisivustoilla. Poliisi kehottaa käytettyjä polkupyöriä ostavia selvittämään pyörien alkuperän ennen kaupantekoa. Anastetun polkupyörän ostajaa voidaan epäillä kätkemisrikoksesta tai -rikkomuksesta.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot