Mainos
Mainos

Poliisi: Tuusulan uhkailijaklovnit kantoivat vasaraa ja naulapyssyä

Tuusulan Hämeentien alikulkutunnelissa eilen iltakymmenen aikaan havaitut klovnit kantoivat mukanaan vasaraa ja naulapyssyä.

Kyse on kolmesta klovnihahmosta, arviolta 16-17-vuotiaasta, jotka olivat menossa Hyrylään päin astalot mukanaan. Poliisi kertoo MTV:lle, että ulkopuolisen havainnon mukaan astalot olivat vasara ja naulapyssy.

Asiasta on tehty rikosilmoitus nimikkeellä laiton uhkaus. Alueella oli useita poliisipartiota etsinnöissä, mutta henkilöt jäivät kateisiin.

Havaintoja myös moottorisahasta ja teräaseista

Klovnihavainnoista on tehty Halkivahan ja Vaunukankaan välisellä alueella Hyrylässä yhteensä kolme rikoilmoitusta.

Toisessa eilisessä pelottelutapauksessa pellet olivat varustautuneet veitsin, kolmannessa moottorisahalla ja pesäpallomailalla. Tiedot perustuvat silminnäkijähavaintoihin.

Poliisi ilmoittaa suhtautuvansa vakavasti ihmisiä pelotteleviin pelleihin, erityisesti kun henkilöt ovat varustautuneet aseilla. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että missään tapauksista klovniasuisten henkilöiden tarkoitus olisi ollut ihmisten vahingoittaminen.

Naamioitumisen takia pelottelijoiden tunnistaminen on ollut hankalaa. Poliisi on tyytyväinen siitä, että pelottelijoista on tehty ilmoituksia poliisille. Se toivoo klovneja nähneiden kirjaavan mahdollisimman tarkkoja tuntomerkkejä havainnoistaan, koskien esimerkiksi henkilöiden ulkonäköä, mahdollisia kulkuneuvoja sekä kulkusuuntaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme