Mainos
Mainos

Poliisi vaaransi liikennettä - törmäsi takaa-ajossa kuorma-autoon

Poliisi törmäsi kuorma-autoon eilen Pöytyän Yläneellä Varsinais-Suomessa, kun poliisi oli ajamassa takaa ylinopeutta ajanutta kuljettajaa. Onnettomuudessa loukkaantuivat lievästi poliisiautoa ajanut poliisi sekä hänen parinsa.

Poliisi oli valvomassa ylinopeuksia iltaseitsemältä Hinnerjoentiellä, kun Säkylän suunnasta tullut ja ylinopeutta ajanut kuljettaja ei totellut poliisin pysäytysmerkkiä.

Poliisin mukaan hurjastelija ajoi Yläneen keskustan läpi ja aiheutti vaaraa muulle liikenteelle.

Kaahari pääsi lopulta pakenemaan Hinnerjoentielle. Siellä poliisiauton kuljettaja menetti liukkaalla tiellä auton hallinnan ja törmäsi ohitustilanteessa kuorma-autoon.  

Poliisiauto törmäsi kuorma-auton takaosaan ja vaurioitui melkoisesti. Poliisiauton kuljettajan kohdalla asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.  

Poliisia paenneen henkilöauton kuljettajan kohdalla tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisilla on tiedot ajoneuvosta.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme