Mainos
Mainos

Poliisi vaitonainen Juankosken murhaepäilystä – 77-vuotiasta miestä tullaan todennäköisesti esittämään vangittavaksi

Poliisi pysyy vaitonaisena Juankoskella eilen illalla tapahtuneesta epäillystä murhasta. Tutkinnanjohtaja Tuomo Lepolan mukaan tapauksen tutkinta on vasta alussa. Poliisin on määrä aloittaa henkilöiden kuulemiset tämän päivän aikana. 

Itä-Suomen poliisi tiedotti eilen illalla, että Juankoskella Pohjois-Savossa on otettu kiinni 77-vuotias paikkakuntalainen mies epäiltynä 70-vuotiaan naisen murhasta. Mies on tällä hetkellä pidätettynä.

Poliisi sai ilmoituksen mahdollisesti henkirikoksesta illalla puoli kymmenen aikaan. Poliisipartio löysi naisen kuolleena yksityisasunnosta.

Lepolan mukaan poliisi on suorittanut asunnossa teknistä tutkintaa, ja tutkinta jatkuu edelleen. Tapauksen yksityiskohdista hän ei suostu kertomaan tarkemmin. 

– Hirveästi en pysty tästä enempää lausumaan, ettei käy niin, että jonkun henkilön kuuleminen vaarantuisi. Kuulemiset ovat vielä tekemättä. Henkilöitä aletaan kuulla tässä aamun valjettua, kunhan ihmisiä vain saadaan tavoitettua, hän sanoo.

Lepola ei tarkenna, kuinka montaa ihmistä poliisin on tapauksen tiimoilta määrä kuulla tai että oliko paikalla tapahtuma-aikaan useampia ihmisiä. Koska kyse on epäillystä henkirikoksesta, poliisi tahtoo kuitenkin keskustella useamman henkilön kanssa, Lepola selventää.

Poliisi tutkii tapausta toistaiseksi murhana. Lepolan mukaan poliisi tulee todennäköisesti esittämään teosta epäiltyä 77-vuotiasta miestä vangittavaksi. Lepola ei kerro, tunsivatko epäillyn henkirikoksen uhri ja murhasta epäilty mies toisensa entuudestaan tai oliko kyse pariskunnasta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme