Mainos
Mainos

Poliisi: Varo ovelaa kännykkärikollista

Poliisi varoittaa ovelasta kännykkä- ja läppärivarkaasta.

Ulkomaalainen mies on liikkunut päiväsaikaan Helsingin Töölössä, Kaivopuistossa, Kruununhaassa ja Munkkisaaressa, joissa hän on onnistunut huijaamaan pienliikkeiden myyjiä.

Mies on mennyt kauppoihin, joissa hän on esittänyt ulkomaan kiellä kirjoitettua paperilappua henkilökunnalle. Aikaansaamansa hämmingin turvin mies on anastanut liikkeen sisätiloista matkapuhelimien tai kannettavan tietokoneen.

Mies on onnistunut varastamaan kymmenestä liikkeestä yhteensä yhdeksän matkapuhelinta ja yhden kannettavan tietokoneen. Teot tapahtuivat 11.-19.4 huhtikuuta. Tekoja tutkitaan varkauksina.

Anastetut matkapuhelimet ovat olleet pöydällä näkyvillä. Poliisi kehottaakin henkilökuntaa tarkkaavaisuuteen.

Rikoksesta epäilty mies on ulkomaalainen, roteva, tummahiuksinen ja 170-180 senttimetriä pitkä. Silminnäkijät ovat arvioineet hänen iäkseen 20-35 vuotta. Hänen vaatetuksena on vaihdellut, mutta yleensä mies on pukeutunut tummiin vaatteisiin.

Asiasta voi antaa vihjeitä numeroon 071 877 4002 arkisin klo 8 - 16.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme