Mainos
Mainos

Poliisi varoittaa entistä röyhkeämmistä kaupustelijoista

Varsinais-Suomessa liikkuu poliisin mukaan puolalaisia kaupustelijoita, jotka kauppaavat muun muassa vanerileluja ja piirustuksia.

Poliisi varoittaa, että kaupustelijat toimivat yleensä niin sanottuina tiedustelijoina. He etsivät poliisin mukaan sopivia murtokohteita.

Poliisi kertoo, että kaupustelijat ovat viime aikoina muuttuneet entistä röyhkeämmiksi.

Kotiovilla liikkuvat kaupustelijat ovat joissain tapauksissa yrittäneet estää oven sulkemisen laittamalla jalan sen väliin ja päästä väkisin sisälle. Monissa tapauksissa asuntoon tunkeutunut kaupustelija on varastanut eteisestä esimerkiksi matkapuhelimen tai lompakon.

Poliisin mukaan kaupustelijoilla on yleensä mukana huonolla suomen kielellä kirjoitettu paperi, jossa kerrotaan, että kaupustelija on opiskelija tai kuuro.

Varsinais-Suomen poliisi toivoo, että epämääräisistä kaupustelijoista ilmoitettaisiin poliisille välittömästi tuntomerkit ja heidän käyttämänsä auton merkki, väri ja rekisteritunnus.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme